Norsk jenter gutteforum

norsk jenter gutteforum

kompromitterende bilder av unge jenter på forum. bushcraftman.eu 10/bilder-av-unge- norske - jenter -deles-pa- gutteforum / Hvorfor er. Her finner man en forumtråd rettet mot jenter fra mossedistriktet. I tillegg til denne samletråden, finnes det tråder i Norge -seksjonen som er. FORDELT PÅ FYLKER: Bildene inne på appen er fordelt på fylker. Medlemmene kan også komme med navn på jenter de ønsker bilder av. Bilder av unge norske jenter deles på «gutteforum» Det er 19 land som har fått sin egen kategori på nettsiden, og Norge er ett av dem når hun sover eller har. Hos bushcraftman.eu møtes norske jenter og gutter fra hele lande. Finn kjærligheten og flørte blant tusener av norske jenter og gutter. På et stort internasjonalt forum deles det hundrevis av kompromitterende bilder av unge norske kvinner. Norsk politi kjenner til forumene, men.

Norsk jenter gutteforum - Fredrikstad erotikk

Er offeret over 18 og ikke har samtykket så er det uansett brudd på personvernlovgivningen. Bedre at de viser at de duger til noe, feks å straffeforfølge overgriperne. Jeg kan fortelle deg en ting, og det er at når tenårne kommer, vil også du miste kontrollen over hva de deler. Vær klar over at datamaskinen din her en utrykk nettleser. Politiet jobber mye å stoppe pedofile og folk som selger livsfarlig narkotika og legemiddler på nett. Jeg tror du bør tenke over hvordan du uttrykker deg. Nettsiden har overvåket forumet over lengre tid, og skriver at den såkalte Hemsedal-saken har fått mye oppmerksomhet. norsk jenter gutteforum

Norsk jenter gutteforum - Lillestrøm

Men akkurat det har jo en positiv. De er kun tall som sier at noen har aksesserte noe, på et gitt tidspunkt. De anonyme brukerne på forumet deler hundrevis av bilder hver eneste dag, og mesteparten av bildene er enten stjålne eller publisert uten samtykke. Tror dere har mistet både vettet og horesæden deres på veien et sted. Videre — er du uenig i at det er alles ansvar at sannsynligheten for voldtekt reduseres? Forstår de ikke at det de gjør er galt? Jeg er ganske sikkert på at ingen her inne støtter oppunder slike nettsider som artikkelen viser til.

0 thoughts on “Norsk jenter gutteforum

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *