Gnagsår i skrittet tørrhet i skjeden

gnagsår i skrittet tørrhet i skjeden

Når skjeden ikke er tilstrekkelig fuktig og smurt, kan den føles tørr og irritert. Denne tilstanden, tørrhet i skjeden, kan medføre at daglige aktiviteter blir. Omtrent halvparten av årige kvinner plages med tørr skjede. Tynn og tørr slimhinne blir lett sår og er mindre elastisk. Slimhinnen klør og svir gjerne, og er. Tørr skjede er et vanlig problem hos kvinner etter overgangsalderen og skyldes nedsatt produksjon av kjønnshormonet østrogen. Østrogenmangel gjør.

Gnagsår i skrittet tørrhet i skjeden - Honningsvåg

Hvis du derimot stadig opplever uregelmessige blødninger kan dette skyldes hormonforstyrrelser eller være et tegn på at noe er galt, og du bør oppsøke lege. Jeg synes nok at det blir viktig at du går til din fastlege og ber om en undersøkelse. PLAGER: Smerter og hudendringer kan være greit å få sjekket opp. Bruk bomullstruser og løse bukser, slik at det ikke blir så "tett" nedentil. Sign in to follow. Se alle Foreldre og barn.

Videos

Christine Det er ikke sår, men sårt, og så varmt og hovet. . på en klut og "vask" deg utvendig med denne. klapp deg forsiktig tørr med et rent håndkle. Med overgangsalder kommer forandringer i skjeden og urinveiene Hvis man er tørr og sår nedentil, bør man unngå å vaske seg med såpe. Pass opp for overdreven vasking av underlivet. Det kan gi deg brysomme plager. gnagsår i skrittet tørrhet i skjeden

0 thoughts on “Gnagsår i skrittet tørrhet i skjeden

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *